Bounce Park

BounceParken är en unik anläggning i sitt slag. Vi har 13 st trampoliner, en stor foampit, Trampwall och Tumblinggolv. Vi har även inspiratörer på plats som gärna hjälper till. På Camp Active tillämpar vi Drop-in vilket betyder att du behöver inte vara medlem i en förening eller dylikt. Kom bara hit och ha kul.

NYTT i sommar är vår utomhuspark med fyra nya trampoliner och en trampwall!

Åldersgräns i parken Pass 1 och Pass 2: 10 år
Åldersgräns i parken Drop In Mini: 4 år i målsmans sällskap

ALL AKTIVITET PÅ CAMP ACTIVE SKER PÅ EGEN RISK.

Weekend Paket

Klicka på bilden för att läsa mer och boka vårt populära weekendpaket

vy_1.png_0_0_100_100_530_320_100

Bra att veta

För Din säkerhet och trygghet.

Camp Active Studios AB har en kollektiv olycksfallsförsäkring hos Länsförsäkringar Skaraborg om olyckan skulle ske. Följ de instruktioner som ledare och personal meddelar så vi tillsammans förhindrar eventuella skador.

Vår utrustning kontrolleras genom dagliga rutiner. Camp Active Studios AB har en ansvarsförsäkring utifall vi skulle brista i något som är vårt ansvar. Meddela oss omgående om Du upptäcker någon felaktighet eller något som är trasigt på anläggningen.

Mat och fika sugen…

Visst blir man sugen på mat och fika när man hoppar. På vår anläggning får man äta och fika både i Parkcaféet och i Bistron – det som lagas och fixas här. För att följa myndigheters krav och regler och med hänsyn till allergiker så tillåter vi inte medhavd matsäck eller fika, men vi är övertygade om att Du hittar något gott att äta hos oss.